Om mig

För tillfället 29 år, jobbar och myser med min älskade man.

Bloggarkiv

tisdag 12 oktober 2010

Kan ha varit gallan

Jag tror att det var gallan som spökade för mig igår. I samråd med mor har vi konstaterat att min galla kanske inte är vad den borde vara, därav denna konstiga magvärk som ilar upp över revbenen och ryggen och orsakar mig en typ av kutryggig gångstil. Av den åkomman mår jag även illa. Nu har jag i fina ord beskrivit vad det är som gjorde att jag inte orkade skriva något läsvärt igår.

Idag har det väl varit en aning bättre. Pallrade mig ner till stadens city och handlade pärlor till min numera färdiga halsduk som till en början var en besvikelse men som efter lite mannekänggång gjort sig mer attraktiv i mina ögon! Sen har det inte hänt så mycket mer. Diskat, lagat mat, ätit o.s.v. Ja, lediga tisdag, du är guld värd!

2 kommentarer:

  1. Usch! Hoppas det inte var gallan! Det är ju sjukt jobbigt! Christine, Johan och Pappa har ju opererat bort den. och jag hade ju troligtvis ett stort gallanfall för några år sen på flygplan och på arlanda. Det värsta jag varit med om. Till Christine sa de att det är värre än att föda barn och det har hon konstaterat.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag vet inte men jag hade inte såååå ont, kändes ju ordentligt, men jag har hört att njursten däremot är värre än att föda barn... Inte en aning!!! Men men, nu är det bra igen :)

    SvaraRadera